👋 Друзі, як обіцяли, ділимось з вами корисною підбіркою для створення репрезентативного, професійного резюме, яке виділить Вас серед всіх інших претендентів. 📄

CVMaker - Часто важливо мати можливість адаптувати своє резюме в залежності від вакансії, на яку Ви хочете подати заявку. CV maker дозволяє створювати і редагувати одразу декілька резюме, які впорядковано зберігаються у Вашому особистому кабінеті.

ResumUp - сервіс для оформлення резюме у вигляді інфографіки. Інформацію можна завантажувати з професійної соцмережі LinkedIn або з Facebook, а можна вводити і вручну. Можна створити онлайн-резюме або ж завантажити його у форматі PDF.

Novoresume - блискавично швидкий. Доступна велика кс-ть шаблонів, тут можна створювати мотиваційні листи. Тут ви можете скласти своє резюме менш ніж за 5 секунд, використовуючи попередньо визначені розділи, схвалені рекрутерами по всьому світу. Ви також можете налаштувати його відповідно до власних потреб.

Resume.io - є безкоштовний доступ, ви можете глянути готові приклади з текстовим наповненням для різних професій. Доступні різноманітні темплейти для резюме - креативні та прості на вибірю

❗️До речі, тут ви теж знайдете ще й приклади кавер летерів.

Canva - резюме в цьому сервісі буде доволі класичним. До стандартних пунктів на кшталт «Освіта», «Досвід роботи» і т. д. можна додати ще й додаткові розділи та самостійно їх назвати. У платній версії більше шаблонів та можна змінювати кольори та шрифти.

💡Важливо! Україномовна версія в наявності.

CakeResume - задає вам кілька запитань про ваші сфери компетенції та роботу, яку ви шукаєте. Допомагає відредагувати резюме на основі ваших відповідей.

Бажаємо вам швидко опанувати ці сервіси та сворити креативне резюме, яке допоможе вам знайти роботу!
P.S. Не забувайте після його створення - подаватись на вакансії. 😊