Ми продовжуємо пошук нових партнерів для вас, наших аплікантів та учасників комьюніті, і сьогодні це - Likeminded, група професіоналів, що психологічно підтримує українців.

Так, ми знаємо, що багато хто вже втомився від новин та війни, від пошуку роботи, зміни місця життя. Так, ми також розуміємо, що потрібен час для відновлення свого ресурсу попри усі обставини.

🪄 Likeminded запрошують українців до груп підтримки, де ви зможете знайти:

  • безпечний простір для всіх, кого прямо чи опосередковано торкнулися жахи, які зараз відбуваються в Україні;
  • можливість поговорити з кимось про свої почуття та знайти втіху у спілкуванні з іншими людьми, які, можливо, переживають таку ж ситуацію, як і ви.

Сама компанія Likeminded - з Берліну. Розмовна мова на групах - англійська.

За цим посиланням ви можете записатися на групові заняття з однодумцями під керівництвом нашої команди кваліфікованих психологів.

💙💛 Якщо ви не можете знайти у Likeminded потрібний вам час, то ми ділимось також ініціативами, що були створені іншими компаніями з питань психічного здоров’я.

- nilo.health - метою цієї групової сесії є обробка почуттів та усвідомлення думок щодо останніх подій в Україні в безпечному та шанобливому терапевтичному просторі. Сесію різними мовами проводить експерт.
- krisenchat - можливість поспілкуватися українською та російською мовами з кваліфікованими психологами-консультантами через чат в WhatsApp, Telegram або SMS та швидко отримати допомогу.

💡
Не ігноруйте можливу допомогу та турботу для себе, будь ласка!